De 5 beste streamingplatforms en de perfecte films om erop te kijken

Streamingdiensten hebben de entertainmentwereld overgenomen, en terecht. Ze zijn betaalbaar, handig en je kunt kijken wat je wilt wanneer je maar wilt. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe manier om uw favoriete films en tv-programma’s te bekijken, zijn hier vijf streamingplatforms om uit te checken. Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, HBO Now en CBS All Access: dit zijn slechts enkele van de streamingplatforms die u kunt gebruiken om uw favoriete films en tv-programma’s te bekijken. Voordat u echter begint te streamen, moet u onze lijst met de beste films bekijken die u op elk platform kunt bekijken.

Streamplayers.nl

Netflix

Netflix is ​​een van de meest populaire streamingplatforms op internet. Het is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder pc’s, Macs, smartphones, tablets en zelfs gameconsoles zoals Xbox en Playstation. Netflix biedt een breed scala aan films en tv-programma’s om uit te kiezen, waardoor het het perfecte platform is voor iedereen die op zoek is naar iets om naar te kijken.

Als je nieuw bent bij Netflix, zijn er om te beginnen een aantal geweldige films en tv-programma’s beschikbaar. Enkele van onze favoriete titels zijn Stranger Things, The Crown en Narcos. Als je op zoek bent naar iets serieuzers, raden we je aan films als The Godfather of The Dark Knight te bekijken. Er is altijd iets nieuws beschikbaar op Netflix, dus kom regelmatig terug!

Hulu

De meeste mensen zijn bekend met Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. Deze drie streamingplatforms bieden een breed scala aan tv-programma’s en films om uit te kiezen. Er zijn echter nog andere geweldige opties die niet over het hoofd mogen worden gezien.

Sling TV is bijvoorbeeld een van de goedkoopste streamingdiensten die er zijn en biedt veel inhoud. U kunt live televisiezenders bekijken en eerdere afleveringen van uw favoriete programma’s inhalen. Een andere geweldige optie is Playstation Vue. Deze service biedt een grote verscheidenheid aan kanalen, waaronder enkele premiumnetwerken zoals HBO en Showtime. Tot slot, als je een filmliefhebber bent, dan is YouTube Red misschien wel de perfecte keuze voor jou. Dit platform biedt advertentievrije weergave en toegang tot exclusieve inhoud van grote Hollywood-studio’s.

HBO

HBO is een geweldig streamingplatform omdat het een breed scala aan tv-programma’s en films biedt. Enkele van de beste shows om naar te kijken op HBO zijn Game of Thrones, True Detective en Westworld. De perfecte films om naar te kijken op HBO zijn The Shawshank Redemption, Forrest Gump en The Godfather.

Amazon Prime-video

Als u enkele van de beste beschikbare films wilt streamen, hoeft u niet verder te zoeken dan Amazon Prime Video. Dit streamingplatform heeft een brede selectie van zowel recente als klassieke films, waardoor het de perfecte keuze is voor filmliefhebbers van alle leeftijden.

Een geweldige functie van Amazon Prime Video is de advertentievrije kijkervaring. Dit betekent dat je zonder onderbreking naar je favoriete films kunt kijken, wat fijn is als je je wilt verliezen in de verhaallijn. U kunt ook films en tv-programma’s downloaden of kopen voor offline weergave op uw apparaat.

Een ander groot voordeel van Amazon Prime Video is de exclusieve inhoud. Zo kun je de Lord Of The Rings-trilogie (die voorheen alleen op dvd’s verkrijgbaar was) bekijken, maar ook nieuwe releases van Marvel en Star Wars. Als je een fan bent van een van deze franchises, is Amazon Prime Video zeker het streamingplatform voor jou!

Show Time

Als u op zoek bent naar een streamingdienst die de beste selectie films biedt, moet u Showtime eens bekijken. Deze streamingdienst heeft een verscheidenheid aan films, tv-programma’s en documentaires om uit te kiezen. Ze hebben ook een aantal geweldige exclusieve titels die je op geen enkele andere streamingdienst zult vinden.

Enkele van de beste films om op Showtime te bekijken zijn The Shawshank Redemption, Forrest Gump en Jurassic Park. Als je op zoek bent naar iets meer actueels, bekijk dan hun reeks tv-programma’s. Enkele van de beste shows om naar te kijken op Showtime zijn Homeland, Billions en Masters of Sex.

Conclusie

Of je nu een die-hard filmfan bent of gewoon je filmkijkrepertoire probeert uit te breiden, er zijn tal van streamingplatforms die geweldige inhoud bieden. In dit artikel hebben we de vijf beste streamingplatforms samengesteld en een aantal van de perfecte films aanbevolen om op elk te bekijken. Dus of je nu op zoek bent naar iets spannends en spannends of iets lichts en leuks, wij hebben het voor je!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply